ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 18 серпня 2014 р.

18.08.2014р. Б. / Для РПЦ навіть тавроскіфи - росіяни

Архимандрит Тіхон Шевкунов, відповідальний секретар патріаршої ради з питань культури Московського патріархату, на зустрічі з В. Путіним заявив, що Крим абсолютно невіддільний від Росії, оскільки ще греки, на його переконання, називали жителів Криму росіянами, тобто, тавроскіфами. Про це повідомляє офіційний сайт президента РФ.

Ці, м’яко кажучи, псевдоісторичні фантазії архимадрит Шевкунов запропонував викладати у російських школах. Вже саме змішування іраномовних скіфів зі слов’янами не витримує жодної наукової критики, а тим більше подальші псевдонаукові твердження цього представника РПЦ стосовно єдиного культурного російського простору і т.п.

1 коментар:

Unknown сказав...

Господи, Премилостивий Боже, Ти казав: "Слухайте все, що вони вам скажуть...", але, якщо послухати, оцього, так званого, слугу Твого, то це - свідомо приректи свою душу на погибель. Хіба ні?!

р.Б. Леонід.