ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 7 серпня 2014 р.

07.08.2014р. Б. / Священик РПЦ вважає, що в Україні встановлено нацизм

Священник Рибінської єпархії РПЦ о. Сергій Карамишєв вважає, що в Україні встановлено нацизм. Теперішню Українську владу він називає «укро-нацикі». Клирик РПЦ твердить, що українське військо обстрілює мирних мешканців з «Градів», «Смерчів», гаубиць, бомбардує фосфорними бомбами та балістичними ракетами. Також він заявляє, що Бог покарає невиліковними хворобами та іншими лихами усіх прихильників Порошенка, Коломойського і Ляшка, бо, на його переконання, Бог уже прокляв усіх хто бореться з терористами, яких він називає військовими силами Новоросії.

Українське прагнення до свободи і незалежності о. Карамишєв вважає стихією пекла, яку на світ вивели священники УГКЦ та "УПЦ" МП. Варто зауважити, що священнослужителів цих конфесій він називає псевдосвящениками.  Тих же ж священиків "УПЦ" МП, які благословляють АТО, московсько-православний батюшка характеризує, як заражених бацилами ненависті, та твердить, що вони зреклися Євангелії.

Дісталось від православного публіциста також і колишньому президенту України Л. Кучмі: його книгу «Україна не Росія» о. Карамишєв вважає однією з ланок пекельної стихії. На думку клирика Рибінської єпархії РПЦ, уся міжнародна спільнота заражена демонічною русофобією, а українські дипломати споживають галюциногенні речовини.

Священик Рибінської єпархії РПЦ о. Карамишєв відомий своїми антизахідними, антисемітськими та антиукраїнськими випадами на різних проімперських російських інтернет-ресурсах. 

Немає коментарів: