ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 16 серпня 2014 р.

16.08.2014р. Б. / Священик - утікач УПЦ продовжує воювати з Україною-«недодержавою і геополітичною злиденністю»


Священик - утікач УПЦ продовжує воювати з Україною-«недодержавою і геополітичною злиденністю»Священик з Луганська Максим Волинець, який представляється на своїй сторінці ВКонтакте як "начальник паломницького відділу Білоцерківської єпархії УПЦ, організатор молодіжних проектів місіонерського напряму", незважаючи на втечу з України в Підмосков'я, продовжує поширювати в мережі інтернет звернення від лідера місцевих бойовиків Ігоря Стрєлкова-Гіркіна і закликати всіх на боротьбу з Україною, яку іменує "укропией".

"Тепер про надзвичайно важливу інформацію, яку попросив оголосити Ігор Іванович. Вона отримана практично щойно..." - починається одне з повідомлень протоієрея Максима Волинця.

Священик регулярно пише тексти на підтримку "Донецької народної республіки", Президента Росії, викриває "українських карателів", учасників Майдану, рекомендує до перегляду малюнки ксенофобського змісту, поширює чутки і плітки, включаючи "Плани єврейської секти Хабад по влаштуванню нового світового порядку".

На сторінці священнослужителя рідко зустрічаються повідомлення церковного характеру, зате багато реплік і вигуків на кшталт "хунта", "укрофашісти", "пендосня", "Україна - недодержава і геополітичне убозтво", Київ - "прокляте", "адове місце". Українців священик іменує "homo-ukropitecus", "виведеним шляхом антиросійської селекції", Україну - "укропией", а "так званого" Президента Петра Порошенка вважає "військовим злочинцем", якого "в перспективі чекає справжній трибунал".

Серед відозв протоірея Максима Волинця - заклик до Володимира Путіна "почати на Україні операцію з примусу до миру з одночасним визнанням Новоросії, ДНР і ЛНР", - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на "Релігія в Україні".

Надихаючи "наших ополченців", протоієрей Максим дає тріумфальний прогноз: "В ході війни за Донбас викристалізовується нова держава російського світу - Новоросія. Народження нової країни в таких муках значно підвищить її статус і рівень самосвідомості її громадян у майбутньому. Вистраждана перемога багато цінніше легкої, яка ні до чого не зобов'язує. Сили опору Донбасу вельми добротно перемелюють укропоармію. Як живу силу (чим менше упертих ідіотів в укропіі залишиться, тим легше там буде порядок наводити), так і техніку. Якщо Шойгу таки отримає наказ "на Куєв", то виконати його буде на багато легше, ніж це було б пару-трійку місяців тому. Стверджую: абсолютна більшість  укропо-громадян на сьогодні впевнені, що нічого хорошого попереду їх вже не чекає. Справа за малим - співвіднести жахливі перспективи з викликавшими їх причинами і зробити висновки. Ну і найголовніше: "Америка опинилася в повній (ні, не так, В ПОЛНЕЙШЕЙ) жопє".

В контактній інформації священик написав про себе: "Світогляд: Дуже православний".

Фото, розміщені протоієреєм Максимом Волинцем на своїй сторінці "ВКонтакте":


Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: