ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 14 серпня 2014 р.

14.08.2014р. Б. / Краків: сімейна картка «3+»

Краків
Сім’ї, в яких щонайменше троє дітей, можуть починаючи з 1 серпня 2014 р. подавати прохання про нову Краківську сімейну картку 3+.
 
Цією програмою можуть скористатися як багатодітні сім’ї, що живуть на території Кракова (і там сплачують податки), так і будинки сімейного типу. Діти з визначеним ступенем неповносправності зможуть отримати картку без огляду на вік (у решті випадків граничною межею є вік 24 роки). 

Краківська сімейна картка 3+ дає змогу користуватися численними знижками та правами, спеціально розробленими для багатодітних сімей. «Це цілий список пільг, пов’язаних ну хоч би зі змогою ходити на культурні заходи в усіх міських інституціях, а також користуватися послугами спонсорів, їдалень, лікарських кабінетів, — пояснює мер Кракова Яцек Майхровський. — Ми вважаємо, що така допомога бажана не тільки для сімей із чотирма й більше дітьми, але також і з трьома». (Ідеться про те, що у Кракові з 2012 року діє аналогічна програма 4+). 

На думку мера, серед численних пропонованих пільг найважливішою виглядає змога безплатно користуватися міським транспортом і забезпечення дітям із картками 3+ першості щодо прийняття їх у дитячі садки і ясла. 

До мерії Кракова вже подано 550 прохань про картки 3+. За підрахунками координаторів, пільгами за картками 3+ зможуть скористатися близько 6200 сімей, тобто загалом близько 35 тис. краків’ян. 

За матеріалами: wiara.pl

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: