ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 6 серпня 2014 р.

06.08.2014р. Б. / «Карітас» допомагає українським біженцям

«Карітас» допомагає українським біженцям Українське  відділення міжнародної католицької організації «Карітас» надає систематичну допомогу біженцям, рятують від військових дій на південному сході України. За даними Верховного комісаріату ООН у справах біженців, число вимушених переселенців на Україні досягло вже 117 тисяч чоловік, а на території Росії попросили притулку 285 тисяч чоловік.

У відповідь на запитання кореспондента Радіо Ватикану, про яких саме біженців йде мова, президент українського відділення «Карітас» Андрій Васькович підкреслив, що незалежно від того, кого вони підтримують в політичній площині, ці люди залишають свої будинки через страх, який їм доводиться переживати, і через відсутність безпеки. 

«Карітас» України в першу чергу намагається забезпечити біженців водою, якої більше немає в районах військових дій, допомагає людям з житлом, продовольством, предметами першої необхідності, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан

Українське відділення цієї католицької організації працює в тісній взаємодії з відділеннями «Карітас» довколишніх країн, а також США та Європи. «Ми потребуємо підтримки міжнародної спільноти, щоб організувати дієву і систематичну допомогу евакуйованим, розсіяним по всій Україні, особливо тим, що  з Донецької та Луганської областей. Ми потребуємо допомоги насамперед для відновлення будинків, зруйнованих під час бойових дій у містах на Сході України».

Джерело:    КІРІОС

Немає коментарів: