ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 5 серпня 2014 р.

05.08.2014р. Б. / УГКЦ вітає санкції ЄС проти Росії

УГКЦ вітає санкції ЄСГреко-Католицька Церква України вітає вступ в силу в п'ятницю економічних санкцій Євросоюзу проти Росії. 

"Цей крок необхідний, щоб зупинити Кремль і покласти край кровопролиттю в східній Україні", - сказав генеральний секретар Архієрейського Синоду УКГЦ, владика Богдан (Дзюрах).

Захід, очевидно, побачив все більш ясно, що агресія Росії проти України загрожує всьому світу. ЄС мав посилити санкції проти Росії ще раніше, щоб запобігти військовій ескалації, сказав владика Богдан. «Стратегія очікування, що агресор задумається, поки принесла тільки нові жертви і ще більші страждання», - вважає єпископ Богдан(Дзюрах).

У зв'язку з позицією Москви щодо збройного конфлікту на Сході України, 28 країн-членів ЄС наклали санкції на російські банки, доступ до європейського ринку капіталів, а також ембарго на продаж зброї Росії,  та спеціального обладнання для видобутку нафти.

 Християнський портал КІРІОС, за матеріалами Радіо Ватикан.

Немає коментарів: