ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 11 серпня 2014 р.

11.08.2014р. Б. / Книжковий магазин РПЦ в Мінську торгує книгою про терориста Гіркіна (ФОТО)


У книгарні Петропавлівського собору в білоруській столиці Мінську можна придбати книгу про ватажка терористів під назвою "Оборона Донбасса. Игорь Стрелков — ужас бандеровской хунты".

В анотації до книги написано, що це — перша біографія "загадкового героя нашого часу полковника Стрєлкова, в якій представлені як спогади його близьких друзів, так і матеріали з різних джерел, включаючи особисті щоденники командувача збройними силами "Донецької Народної Республіки", в яких він описує битву за Слов'янськ і відверто відповідає на незручні запитання", - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на 24 канал.

Автором першої біографії ватажка терористів є Михайло Полікарпов, відомий своїми роботами про війну в Сербії, в яких він виправдовував диктатора Слободана Мілошевича і критикував Кремль за те, що Москва не виступила на його підтримку.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: