ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 24 серпня 2014 р.

24.08.2014р. Б. / Вітаємо з Днем Незалежності

Кожному народу Бог дарував його самобутність, кожному дарував його землю. Та не кожен народ зумів вибороти собі незалежність і Свободу. Сьогодні Україна святкує День Незалежності. І це свято вона святкує у вогні оборони своєї свободи, незалежності, Богом даного права жити вільно, вільно розвивати свої здібності й таланти, вільно молитися Богові.

Команда нашого сайту щиро вітає усіх громадян України з Днем Незалежності, з Днем Свободи і Визволення з-під влади безбожного, кровожерного монстра.

Сьогодні – Свято, яке сповнене християнського сенсу – Свято Визволення з рабства. Прабатьки нашої віри – сини Ізраїля, хоча й визволені Всевишнім з землі єгипетської з дому неволі, мусіли перейти випробування пустелею та війною з відвоювання Святої Землі, дарованої їм Богом. Подібно і наш народ сьогодні покликаний відвойовувати  дану йому  Богом землю, боронити власну свободу, Богом дароване право на життя, право на свободу віросповідання перед лицем агресора, який своєю жорстокістю та кровожерністю перевищив усіх ворогів біблійного Ізраїлю – ханаанців, арамейців, ассирійців, вавилонян, греків і римлян. Сьогодні наш народ стоїть перед небезпекою фізичного і духовного знищення. Адже сьогодні, як і колись, той самий ворог, ті самі сили зла фізично і духовно мордують, знищують, руйнують, не маючи милосердя і співчуття ні до кого. Сьогодні знову пекельне зло обливає вогнем знищення нашу землю, наш народ, оббріхуючи його перед лицем усього світу.

Бог керує долею народів. Він є Той, Хто дарує перемогу. Тому молімося сьогодні за Перемогу Воїнів Світла над військом Темряви, молімося за захист та свободу нашої землі, нашого народу. Об’єднаймося у щирій молитві. Об’єднаймося в обороні нашого Краю. Об’єднаймося сьогодні в щирому і діяльному співчутті з тими, хто страждає. Бог на стороні тих, хто боряться за правду, істину, справедливість. І саме такою є теперішня боротьба нашого народу. Це боротьба Світла проти Темряви, Цивілізації проти Дикунства, Любові проти Ненависті, Правди проти Брехні.

Тож і сьогодні, у цей святковий день, бажаємо усім Божої Перемоги, Божого Захисту і Його Святого Благословення. І Бог миру нехай буде з нами!

Джерело:     Воїни Христа Царя

Немає коментарів: