ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 22 червня 2013 р.

22.06.2013р. Б. / Американський вчитель, який утискав учнів-католиків, програв суд


Американський вчитель Джонсон МакДовелл, який вигнав з уроку учня Даніела Ґловацького, за те, що той  відмовився висловитись на підтримку гомосексуальної поведінки, засуджений до символічної кари в один долар і заборони виганяти учнів з уроків. Події відбулися у школі Howell Public School District в штаті Мічиган.

Учитель МакДовелл на уроці запитав Даніела Ґловацького чи він підтримує ґей-рух, на що учень відповів, що ні, оскільки цього йому не дозволяє його католицька віра. Нащо оскаженілий вчитель вигнав Ґловацького з уроку.

Суддя Патрік Дж. Даґген у вироку зазначив, що державна школа не має права регулювати релігійні переконання учнів, а також, що поведінка вчителя була спрямована проти конституційного права на вільне виявлення своїх переконань. Суддю додатково знервувала спроба МакДовелла довести, що католицька віра це знущання над особою.

Звинувачення проти вчителя підняв Правозахисний Центр «Томас Мор».

За матеріалами www.bitno.net

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: