ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 5 червня 2013 р.

05.06.2013р. Б. / За схвалення гомозв’язків – геть зі священства



За схвалення гомозв’язків – геть зі священства
 
Апостольська Столиця позбавила священства аргентинського падре Хосе Ніколаса Алессіо, який публічно підтримує зрівняння в правах гомосексуальних стосунків із подружжям і є ревним прихильником ідеології гендеру.
 
Недисциплінований священик з архидієцезії Кордова мусить підкоритися остаточному рішенню Ватикану щодо цієї справи, яка точиться вже не перший рік. 

Канонічний процес у справі о.Алессоі розпочав 2010 року митрополит Кордови архиєпископ Карлос Хосе Нуньєс. Коли медіа опублікували коментарі о.Алессіо, в яких він висловлювався на підтримку легалізації гомосексуальних зв’язків, його тимчасово відсторонили від служіння. Він не міг відправляти св.Месу й був відсторонений від обов’язків парафіяльного священика. 

Під час дебатів, які перебували прийняттю аргентинським урядом закону, що урівнював у правах одностатеві зв’язки з гетеростатевими, о.Алессіо черговий раз публічно проголосив свою підтримку поглядів, які перебувають у виразній суперечності з ученням Церкви. Аргентинське щоденне видання «El Nuevo Diario» навіть писало, що відсторонений священик очолив «шлюбні церемонії» гомосексуалістів та розлучених, які укладали другий церковний шлюб. 

Хоча церковна влада напоумлювала о.Алессіо, він жодного разу не висловив скрушення, а тільки агресивно нападав на своїх настоятелів, називаючи архиєпископа Нуньєса «фашистом» і «реакціонером, неспроможним зрозуміти, у чому полягає різнорідність». 

Як писала газета «La Prensa», о.Алессіо написав листа до Святішого Отця, переконуючи його відступити від учення Церкви, яке засуджує гомосексуальні акти. Він також нібито звертався до Папи із заохоченням створити церковну експертну комісію, яка у спеціальній декларації відмежувалась би від гомофобної позиції та повністю схвалила підстави гендерної ідеології. 

Папа Франциск, це бувши митрополитом Буенос-Айреса, назвав т.зв. гомоподружжя «махінаціями батька брехні, який шукає способу сіяти хаос і збивати з пуття дітей Божих». 

За матеріалами: deon.pl

Джерело:   КРЕДО 

1 коментар:

Unknown сказав...

У заголовку новини є деяка неточність, бо священство не відкличне і той негідний священник, ним і здохне. Тому автор новини мав би написати, що "Апостольська столиця СУСПЕНДУВАЛА аргентинського падре..."

р.Б. Леонід.