ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 4 червня 2013 р.

04.06.2013р. Б. / Експерт: Релігійна свобода в Європі скочується по похилій площині


Массімо ІнтровіньєУ 15 країнах Європи діють 14 законів, які створюють підґрунтя для дискримінації та утисків релігійної свободи християн.
 
Про це заявив Массімо Інтровіньє, координатор Моніторингового центру з релігійної свободи при Міністерстві закордонних справ Італії, під час свого виступу на нещодавній конференції ОБСЄ з проблематики толерантності. 

«Ми також повідомили про 169 рішень, винесених судами країн Європи у 2012 році, які на наше переконання є небезпечними для свободи християн». 

«Найбільш небезпечними сферами є ті, які обмежують заперечення совісті християн, котрі не хочуть співпрацювати у питаннях абортів, продажу абортивних таблеток або шанувати одностатеві шлюби. Також є випадки обмеження свободи проповідувати в результаті неправильного використання законів проти так званої «мови ворожнечі». Крім цього, мають місце обмеження свободи релігійної освіти і права батьків виховувати своїх дітей, а також закони, що накладають обмеження на використання релігійних символів», – зазначив Массімо Інтровіньє. 

На думку італійського урядовця, що опікується релігійною свободою, «було б помилкою помістити смертоносні насильства проти християн, що відбуваються в деяких країнах Африки та Азії, на один щабель із правовою та адміністративною дискримінацією щодо християн в Європі». 

«Але з точки зору релігійної свободи можна говорити про те, що в Європі вона скочується по похилій площині. Там, де дискримінація стає нормальним явищем, перехід до насильства завжди десь неподалік». 

Конференція ОБСЄ відбулась 21-22 травня у Тирані (Албанія) і була проведена за головування України. 

конференція ОБСЄ
 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: