ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 18 червня 2013 р.

18.06.2013р. Б. / Іспанці підтримали кампанію на захист ненароджених «Один з нас»


Один з нас, Іспанія
 
Уже понад 40 тисяч іспанців підтримали кампанію «Один з нас». Її організатори вимагають від Європейського Союзу захисту людської істоти з моменту зачаття.
 
У 27 інших країнах до акції долучилося, як на сьогодні, близько півмільйона осіб. У Мадриді лист на підтримку ініціативи «Один з нас» підписало понад 500 осіб, серед них – учені, лікарі, політики, журналісти й підприємці. Загалом понад 40 тис. іспанців долучилися до кампанії «Людський ембріон є одним із нас: допоможи нам його захищати». 

«Ми об’єднані на захисті ембріона. Ми не здамося й не дозволимо, щоби культура смерті пронизала Європу», – сказала Марія Креспо, речник кампанії «Один з нас». Головна мета акції – «повернути ембріону людську гідність», – підкреслила Аліса Латорре, голова Іспанської федерації спілки Pro-Life. Присутні на зустрічі фахівці з біоетики та генетики нагадали, що життя починається від моменту зачаття і є обов’язковою підставою для всіх інших прав. 

Аби Євросоюз міг прийняти цей постулат, щонайменше сім країн повинні дістати мінімальну кількість підписів, передбачену процедурою, або ж усі країни Євросоюзу разом – підтримку мільйона осіб. Перша умова вже виконана: вісім країн (Австрія, Іспанія, Голландія, Польща, Словаччина, Угорщина й Італія) здобули необхідний мінімум голосів. 

За матеріалами: wiara.pl

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: