ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 10 червня 2013 р.

10.06.2013р. Б. / Порятунок мільйонів дітей від голоду коштує менше, ніж реклам


Брак харчування щороку забирає життя понад трьох мільйонів дітей, серед них вісімсот тисяч немовлят: майже половина загиблих  діти до п'яти років. Кошти на їхній порятунок склали б меншу суму, ніж будь-яка транснаціональна компанія витрачає щороку на рекламу.

Це підтверджують дослідники під керівництвом Зульфіра Бхута з британського Королівського коледжу педіатрії та дитячого здоров'я  автори дослідження, опублікованого в журналі «The Lancet». За даними аналізу, який провела група, вистачило б менше десяти мільярдів доларів, щоби щорічно врятувати від смерті 90 000 дітей. Половина інвестицій могла б виходити з тих же країн, що розвиваються, а іншу частину могли б забезпечити іноземні пожертвування. У кожному разі, йдеться в доповіді, представленій на лондонському саміті з питань харчування, необхідні суми набагато нижчі, ніж кошти, призначені для реклами будь-якої міжнародної кампанії.

На науковому рівні дослідження показує, що багато передчасних смертей пов'язані із зниженою масою тіла новонароджених або з передчасними пологами, а також з недоїданням матерів. Зокрема, чверть дітей, які стали жертвами голоду, мали затримку внутрішньоутробного розвитку.

У матеріалі британського наукового журналу «The Lancet» також опублікували дослідження під керівництвом професора Роберта Блека з Університету Джона Хопкінса в Балтіморі, в якому говориться, що виснаження викликано насамперед відсутністю таких необхідних речовин, як вітамін А, цинк, залізо і кальцій.

За матеріалами http://ru.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: