ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 11 червня 2013 р.

11.06.2013р. Б. / Найбільша в історії Ірландії протиабортна демонстрація


Найбільша в історії Ірландії протиабортна демонстрація відбулась в Дубліні 8 червня. Майже 40 тисяч осіб протестували проти проекту закону, який допускає переривання вагітності при загрозі життя матері, в тому числі при існуванні небезпеки того, що вона вчинить самогубство.
 
Як пояснює речник суспільної організації Pro Life Каролайн Сімонс, така умова для легального аборту практично запроваджує його виконання на вимогу вагітної.
 

Голосування щодо контроверсійного законопроекту заплановано на липень, тому жителі Ірландії вийшли на «Чування для життя», щоб висловити урядові і всьому суспільству свою позицію.


За матеріалами: http://pl.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

1 коментар:

Unknown сказав...

"...жителі Ірландії вийшли на «Чування для життя»"...

Дуже мені шкода, що Україна не Ірландія, бо це нам давно вже пора бити на сполох, протестувати і робити демонстрації, адже це саме в нас, в Україні, щороку вбивають близько мільйона ненароджених діточок, ба більше, бо не тільки не розкаюються за ці вбивства, а навпаки всі ЗМІ мовчать і замовчують ці жахливі вбивства та поширюють культуру смерті, а не життя...

р.Б. Леонід.