ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 21 червня 2013 р.

21.06.2013р. Б. / Папа Франциск: економічна криза не може служити алібі для недотримання зобов’язань у справі допомоги убогим

У четвер 20 червня 2013 року Папа Франциск прийняв на окремій аудієнції учасників тридцять восьмої сесії Конференції Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), що відбувається в Римі 15-22 червня.

Святіший Отець наголосив, що сучасна економічна криза не може служити виправданням для недотримання зобов’язань у справі допомоги убогим, а до людської особи та її гідності не можна ставитись як до абстракції. Папа зазначив, що не зважаючи на те, що зріст продуктивності є достатнім, сьогодні мільйони людей і далі вмирають з голоду.

Промовляючи до присутніх іспанською мовою, Папа Франциск підкреслив, що необхідно протидіяти короткозорим економічним інтересам і логіці влади нечисленних осіб, які виключають більшість населення світу, породжуючи бідність та відкинення за борт життя, із згубними наслідками для суспільства, як також необхідно поборювати корупцію, яка створює привілеї для деяких і несправедливість для багатьох.

Вселенський Архиєрей запевнив, що за допомогою своїх структур та інституцій католицька Церква підтримує діяльність ФАО в ініціативах, спрямованих на виявлення конкретної солідарності.

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: