ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 5 червня 2013 р.

05.06.2013р. Б. / В Україні з’являється гомопропаганда для дітей



гомопропаганда

Дитяча книга українською мовою розповідає про «нормальність» гомосексуальних стосунків. Її фото з’явилось на сайті Uainfo. Українське видавництво "Країна мрій"  з 2009 року видає дитячі книжки з пропагандою мастурбації та  гомосексуальних стосунків.   (У цьому можна пересвідчитися на фото)
 
Нагадаємо, що подібна дитяча література вже існує в Європі, як і активна гомо пропаганда у дитячих закладах. Зокрема у шведському дитсадку Egalia, де скасували слова «хлопчик» і «дівчинка» й називають дітей словом, що не позначає статі, радять читати малюкам такі книжки, як історія про двох самців-жирафів, які переживали, що не можуть мати дітей, поки не знайшли покинутого крокодилячого яйця. 

Майже всі книги в цьому дитячому садку розповідають про одностатеві пари, самотніх батьків і дітей-сиріт. Виключені такі казки, як «Білосніжка» або «Дюймовочка». 

Завідувач закладу вказує, що її завдання – створити обстановку, сприятливу до гомосексуалістів, лесбійок, бісексуалів і транссексуалів.


 

За матеріалами: ТВі

 Джерело:   КРЕДО

1 коментар:

Unknown сказав...

ГЕТЬ СОДОМІТІВ З УКРАЇНИ!

ПЕДЕРАСТІВ НА ПАЛІ!