ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 29 серпня 2012 р.

29.08.2012р. Б. / На парафії УГКЦ в Росії діти прийняли першу Сповідь


Бог своєю благодаттю за посередництвом Святих Таїнств освячує Люд Божий, і провадить його до небесної домівки. Той хто з надією звертається до Бога в Таїнствах Примирення і Євхаристії, то отримує Його благодать, котра є конечно потрібна до спасіння.

26 серпня 2012 р. Б. в парафії «Трьох Святителів» м. Меґіон Ханти-Мансійського автономного округа Росія, відбулося велике та урочисте свято. В цей день після відповідної підготовки з радіючим серцем троє дітей приступили до Таїнств Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя. Також цього ж дня школярі та студенти отримали Боже благословення на початок навчального року.

Опісля Божественної Літургії в подяку за безцінний дар – Святого Причастя, діти поділилися своєю радістю прославляючи Ісуса Христа молитвою у віршах та піснях, які так радісно звучали з їхніх вуст.

Дане свято для парафії «Трьох Святителів» досить значиме, тому що хоча вірні УГКЦ далеко на чужині, та однак мають можливість зберегти всі традиції своєї Церкви і української нації.

Адміністратор парафії «Трьох Святителів»
Ієрей Василій Мельникович



Джерела: www.if-eparchia.org.ua

 Воїни Христа Царя

Немає коментарів: