ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 8 серпня 2012 р.

08.08.2012р. Б. / «Лицарі Колумба» готові захищати Церкву. Відповідь на послання Папи




 
Організація католиків-мирян «Лицарі Колумба» відповіли на заклик Папи, в якому Бенедикт XVI закликав їх твердо стояти на захисті свободи Церкви та релігії. Своє послання Папа скерував до делегатів з’їзду ордену «Лицарів Колумба», який розпочався сьогодні, 7 серпня, у каліфорнійському місті Анахайм. 
 
Верховний кавалер Ордену Карл Альберт Андерсен заявив, що всі члени організації вважають за «велику честь» отримати послання Святішого Отця, в якому він «підтвердив важливість вірних-мирян» в житті Церкви і необхідність з їх боку «захищати Церкву». 

Андерсон нагадав, що Папа назвав «безпрецедентною» загрозу, яка з'явилася сьогодні «для свободи і громадського свідчення Церкви» в зв'язку з політикою урядів деяких країн, які хочуть переглянути місію Церкви і поставити її в обмежені умови. «Вірні-миряни будуть підтримувати, захищати Церкву і сприяти її місії», - заявив глава «Лицарів Колумба». 

«Ми пишаємося тим, що працюємо в єдності з нашими місцевими духовними пастирями, зокрема, з нашими настоятелем. Ми вважаємо, що в цьому контексті виявляється життєздатність Церкви, день за днем. Тільки таким чином ми можемо бути благодійної силою, групою віруючих католиків, об'єднаними зі своїм настоятелем і готовими підтримати його і допомогти в його пастирській діяльності в межах його парафіяльної громади. Саме це є відповіддю на основну місію «Лицарів Колумба», - заявив глава організації. 

Орден має понад14 тис. місцевих рад, більшість з них зосереджена при парафіях і широко поширена в Сполучених Штатах, Канаді, Мексиці, Філіппінах, Польщі, на Кубі та інших країнах. Принципами «Лицарів Колумба» є благодійність, єдність і братерство. В минулому році члени ордена пожертвували 158 млн. американських доларів на благодійність і провели понад 70 млн. годин волонтерської роботи. 


За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: