ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 2 серпня 2012 р.

02.08.2012р. Б. / Єпископи Швейцарії застерегли вірних перед поневоленням грошима

"Ми протистоїмо фінансовому світові, над яким жодна людина, жоден банк чи уряд не має контролю. Навпаки, здається, що міжнародний фінансовий ринок повністю контролює нас", – такі слова знаходимо у листі єпископів Швейцарії з нагоди національного свята, що відзначається сьогодні у цій країні.
 
Як повідомляє Радіо Ватикану, єпископи порушили цю тему, турбуючись про залежність людини від грошей у сучасному суспільстві. Серед  іншого вони наголошують на кризі довіри у фінансовому секторі, який для його належного та справедливого функціонування, здається, має вирішальне значення.
 
У посланні порушуються також соціальні теми. "Гроші самі не помножуються. Гроші самі по собі також не є метою,– пишуть єрархи. – Якщо фінансовий світ стане незалежним, фінанси самі собою втратять свій сенс. Хто інвестує і виграє, але цим призводить до нещастя інших, той поводиться безвідповідально". Єпископи також нагадують основоположний принцип: гроші мають служити людині, а не людина має бути їх рабом.


Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: