ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 20 грудня 2015 р.

20.12.2015р. Б. / Великий подарунок від Святого Миколая отримали неповносправні діти з м. Долини

17 грудня 2015 р. Б. ієрей Юрій Прилепський – заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франкіської Архиєпархії УГКЦ відвідав неповносправних дітей м. Долині.

Там, на запрошення п. Надії Дмитрівни Пелехан – директора центру для дітей-інвалідів, що діє завдяки Міжнародному благодійному фонду інвалідів "НАДІЯ Є", о. Юрій освятив ліфт, яким відтепер діти зможуть підніматись кожного дня до даного центру на другий поверх: "Сьогодні є освячений цей ліфт. Кожного дня Ви, піднімаючись на руках батьків, проходили ніби Хресну Дорогу. Як колись Ісус Христос отримав допомогу в несенні хреста в особі Симона Киринейця так сьогодні цей центр в особі жертводавців з Німеччини отримує допомогу у вигляді цього ліфта. Хресна дорога не завершена, але від сьогодні вона стає легшою", – сказав отець.

Участь в даному заході взяли п. Кремер Гольгер – представник посольста Німеччини в Україні, представники районної та міської влади, жертводавці та меценати, батьки та гості. Закінчилось дійством концертом, який для присутніх влаштували самі діти.

о. диякон Ярослав Ілюк

Немає коментарів: