ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 10 грудня 2015 р.

10.12.2015р. Б. / У дошкільному закладі Карітасу Львова виступили діти музичної школи-інтернату ім. Соломії Крушельницької

У дошкільний заклад БФ «Карітас-Львів УГКЦ» завітали нещодавно з культурною програмою діти із Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. Соломії Крушельницької. 

Юні виконавці декламували вірші, грали на піаніно, співали. Це перший виступ в дошкільному закладі проекту «Діти –дітям», який ініціювали викладачі відділу загального фортепіано школи-інтернату ім. Соломії Крушельницької.

Вихованці дошкільного закладу Карітасу Львова зустріли юних талантів із захопленням, після кожного виступу активно аплодували, кричали «браво». Експромтом вони також показали і свої вміння – розповідали вірші, співали.

Як зазначила завідувач відділом загального фортепіано Оксана Гузій, мета культурно-мистецького проекту «Діти-дітям» полягає у популяризації дитячих талантів та більш широкому залученні юних талантів до Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. Соломії Крушельницької. «Ми шукаємо обдарованих дітей, які могли б розкрити у нас свої таланти», - наголосила Оксана Гузій. У проекті також залучені і старші викладачі відділу загального фортепіано – Олена Божко та Галина Даньковська.

Школа-інтернат ім. Соломії Крушельницької і надалі планує співпрацювати з Карітасом Львова, який відвідує чимало талановитих дітей і молоді. Зокрема, на звітний концерт до святого Миколая запрошені користувачі проекту «Мобільна робота з молоддю».

Джерело:   Прес-служба Львівської Архиєпархії

Немає коментарів: