ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 2 грудня 2015 р.

02.12.2015р. Б. / Жителі Івано-Франківська вимагають декомунізувати Діда Мороза

Батьки не хочуть бачити Діда Мороза і Снігуроньку на новорічних ранках в школах і дитячих садах.

В Івано-Франківську представники батьківської громадськості звернулися в міське Управління освіти і науки з пропозицією декомунізувати Діда Мороза. Про це повідомляє прес-служба управління.

Зокрема, батьки вимагають не запрошувати Діда Мороза і Снігуроньку на новорічні свята в школи і дитячі садки, а як альтернативу пропонують святого Миколая.

"До нас звернулися з електронним листом представники батьківської громадськості міста з метою допомоги і підтримки в декомунізації системи освіти, а саме щодо доречності запрошення на новорічні свята в дошкільні і загальноосвітні навчальні заклади Діда Мороза і Снігуроньки, тому що це пережитки старої системи, а в українського народу є святий Миколай і Різдво Христове", - йдеться на сайті Управління освіти і науки виконкому міськради Івано-Франківська.

Нагадаємо про те, що ухваленим Верховною Радою законом про заборону комуністичної символіки місцева влада зобов'язана перейменувати області, райони, міста, села, вулиці та інші об'єкти топоніміки, які мають радянські назви.

Немає коментарів: