ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 16 грудня 2015 р.

16.12.2015р. Б. / Жодні наповнення бюджетів не варті того, аби повертатися до тих негативних наслідків, які були в Україні за часів легалізації азартних ігор

Жодні наповнення бюджетів не варті того, аби повертатися до тих негативних наслідків, які були в Україні за часів легалізації азартних ігор. Про це заявив керівник департаменту зовнішніх зв’язків Української греко-католицької Церкви о.Олекса Петрів.

Наша церква проти. Навіщо повертатися до того, що було, до тих негативів які були, коли ігровий бізнес був легальним. Ми бачимо наслідки, які до сих пір лишилися. Яка причина? Наповнення бюджету? Чи варто людськими життями чи долями наповнювати бюджет? Такі люди дуже часто звертаються до церкви, людей дуже важко відмовити від цього. Ніякі наповнення до бюджету не варті цього! Людей, залежних від ігор, можна вилікувати, проте це дуже важко”, - підкреслив о.Петрів.

За його словами, після заборони азартних ігор в Україні, люди звертаються набагато рідше за допомогою, аніж це було за часів, коли гральний бізнес був дозволений. Тож, за словами представника Греко-католицької церкви, наміри легалізувати азартні ігри є незрозумілими.

Нагадаємо, Міністерство фінансів розробило і оприлюднило законопроект, яким планується легалізувати гральний бізнес в Україні.

Немає коментарів: