ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 19 грудня 2015 р.

19.12.2015р. Б. / Капелани передали бійцям в реабілітаційний центр подарунки від святого Миколая

У четвер, 17 грудня 2015 року, працівники Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ бр. Юрій Балух та Тарас Лозовський відвідали військових у реабілітаційному центрі «Модричі», що біля Трускавця на Львівщині. Гості привезли для бійців РУВ подарунки до дня святого Миколая, які передала Організація Українських Жінок у Великобританії, а також солодощі від спільноти храму Зіслання Святого Духа (м.Львів, вул. Трильовського, 9а).

Окрім того, під час відвідин працівники Центру Військового Капеланства мали нагоду поспілкуватись з нашими оборонцями, а також з фахівцями, які працюють в цьому реабілітаційному центрі. Зокрема, реабілітологи розповіли детальніше про сам центр, його історію та допомогу, яку тут надають.

Військові капелани та самі бійці щиро дякують небайдужим добродійникам - помічникам святого Миколая за їхню турботу й допомогу

Немає коментарів: