ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 9 грудня 2015 р.

09.12.2015р. Б. / Московський патріархат прагне дискримінувати в РФ інші віросповідання ще й законодавчо

Представник Московського патріархату, заступник голови Синодального відділу ігумен Серапіон на зустрічі в Держдумі РФ запропонував розширити дискримінаційне поняття законодавства РФ «іноземний агент» на релігійні організації. Про це повідомляє один з головних пропагандистських рупорів Кремля «РИА Новости».

«Зараз ми бачимо, що події останніх років, а перш за все події в Україні, антиросійські санкції і те, що відбувається на Близькому Сході, заставляють нас з іншого кута подивитися на дуже багато процесів. Так, наприклад, нам дуже важко побачити в діяльності деяких релігійних організацій чисто релігійну діяльність» - заявив представник Московської патріархії, зажадавши, щоб поняття «Іноземний агент» було розповсюджено і на релігійні організації, які діють на території РФ.

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: