ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

11.12.2015р. Б. / Звернення Митрополита Володимира з нагоди благодійної акції «Різдвяна свічка» (+VIDEO)

Слава Ісусу Христу!

Всечесні отці! Дорогі брати і сестри у Христі!


Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» традиційно вже 13 рік поспіль проводить благодійну акцію «Різдвяна свічка». І цього року різдвяна свічка, виготовлена руками молоді з особливими потребами, знову прикрашатиме Вашу святкову Різдвяну вечерю. Кожна запалена різдвяна свічка - особистий внесок в опіку над потребуючими дітьми: сиротами, вимушено переселеними зі сходу України, дітьми, батьки яких захищають незалежність нашої Батьківщини.

Складаючи пожертви, ми засвідчуємо дітям свою увагу, а через нас – і Господню любов до них. Спільно ми покажемо дітям, що є хтось, хто ними цікавиться і про них піклується. Карітас заохочує усіх вірних УГКЦ до милосердя співчуття, жертовності.

Акція проводиться в рамках всеукраїнської акції «Різдвяна свічка», яку організовує Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» і охоплює всі єпархії Української Греко-Католицької Церкви.

+ Володимир (ВІЙТИШИН),
Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський



Немає коментарів: