ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 20 лютого 2015 р.

20.02.2015р. Б. / Прочитати Біблію за Великий Піст (+VIDEO)

Біблія
Отці-домініканці пропонують прочитати за період Великого Посту усі книги Святого Письма. 
 
У рамках проекту Біблію поділили на 53 частини. Кожного дня охочим пропонують прочитати конкретні уривки. Таким чином за піст буде Святе Письмо. 

Ранішецю ідею реалізовували в менших групах, серед близьких та друзів. А цього року отці-домініканці пропонують долучитися до читання Святого Письма більшій кількості людей. 

Як розповів CREDO координатор проекту Propovidnyk.Com.ua отець Михайло Романів OP, мета — наблизити Слово Боже до християн. «Через Слово Боже час Великого Посту стає особливим, святим. Залишається менше часу на дурниці в Інтернеті, на перегляд телевізора і просто марнування часу, тому що потрібно постійно шукати змогу читати Святе Письмо, це дуже вимогливо». 

Щовечора у групах Вконтакте та Facebook подають уривки зі Святого Письма, які потрібно прочитати наступного дня. 

Пропоновані уривки з Біблії досить довгі, для цього потрібно виділити близько 2 годин на день. 

«Ми впевнені, що це прекрасна дорога, в якій ми разом з Ісусом в часі Великого Посту прямуємо до Єрусалима, — переконаний о. Михайло.— Читайте Слово Боже разом з нами. Приєднуйтесь та наздоганяйте». 



Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: