ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 17 лютого 2015 р.

17.02.2015р. Б. / «Важливо не опускати носа», — владика Борис Ґудзяк

Владика Борис
«Дуже важливо не опускати носа. Наше паломництво тільки на початку, ми маємо ще тривалий шлях», – з такими словами звернувся Президент Українського католицького університету владика Борис Ґудзяк до підприємців у Львівській бізнес-школі.  
 
Як повідомила CREDO прес-служба LvBS, 13 лютого в Українському католицькому університеті відбулась зустріч з нагоди 7-ліття Спільноти Львівської бізнес-школи (LvBS). Цього дня у школі діяли волонтерські майстерні: учасники та випускники, викладачі і друзі школи працювали на благо АТО. Так спільно вдалось зробити 150 балаклав, 100 ангелів-оберегів, 10 кг енергетичних батончиків і 12 метрів маскувальної сітки. Усі речі LvBS передасть військовим у зону АТО. 

Звертаючись до Спільноти LvBS єпарх Паризької єпархії УГКЦ владика Борис Ґудзяк зазначив: «Ще 15 місяців тому у світі нас майже не помічали: що таке Україна, де вона, яка її історія?.. Після доленосних днів лютого, після того як почалась анексія Криму, ми з Мирославом Мариновичем оббивали у першій декаді березня пороги брюссельських інституцій. Не безрезультатно, але широкого розуміння ситуації не було. З того часу багато змінилося. Напевне, нас сьогодні може не вповні вдовольняти реакція світу на події в Україні. Але суттєві зміни таки відбулись: багато людей у світі побачили нас, тому що той Майдан, на який вийшли ви, знайшов віддзеркалення у майданах по усьому світу». 

Так, за словами президента Українського католицького університету, у свідомості цілого світу з’явилися поняття України і українців: «Ми з’явились на карті. Сьогодні свідомо чи підсвідомо європейці питають себе: а чому за цей прапор українці віддають своє життя?», – резюмував він. 

На думку владики, кожне наше свідчення, кожна постава гідності, солідарність не зникають марно. «Наша мета також допомогти відновити гідність росіян. Не було ще тирана, який не пішов з цього світу, і майже кожен – ішов ганебно. Дуже важливо не опускати носа. Наше паломництво тільки на початку, ми маємо ще тривалий шлях», – підсумував він, звертаючись до спільноти Львівської бізнес-школи УКУ.
плетіння масувальної сітки
Учасники LvBS плетуть маскувальні сітки для АТО
Не боятись та іти вперед закликав підприємців ректор Українського католицького університету о. д-р Богдан Прах: «Ви – люди, які відважно ідуть вперед, які знаходять час, щоб вчитися і перемагати. Нам не можна ні на одну годину забувати, що все залежить від нас: на нашій землі ми маємо бути господарями!  І нам треба все зробити, аби змінити свою країну і зламати стару систему», – додав ректор. 

Декан Львівської бізнес-школи Софія Опацька зазначила: «Відчути насправді, що таке Спільнота LvBS ми мали можливість протягом останнього року, коли могли покластись один на одного у будь-якій ситуації. Я вірю, що той останній рік, який ми прожили разом, додав нам такої сили як ніколи, і ми будемо готові змінювати цю країну. Допомагаймо один одному, підтримуймо, підставляймо плече, бо разом ми можемо набагато більше».
Робимо енергетичні батончики
Студенти роблять «енергетичні батончики»
Також цього дня відбулось вручення сертифікатів випускникам 2-го набору програми інноваційного підходу до державного управління. 36 управлінців з різних регіонів України стали випускниками програми «Good Governance» («Ефективне управління»). Після навчання в Українському католицькому університеті вони готові до професійної роботи в органах державного управління для того, щоб втілювати реальні зміни та реформи. 


Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: