ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 2 лютого 2015 р.

02.02.2015р. Б. / У Дрогобичі відбувся благодійний фестиваль «Прощання з колядою» для підтримки Української армії на Сході

У неділю, 1 лютого 2015 р., у Народному домі ім. Івана Франка, відбувся благодійний фестиваль «Прощання з колядою». Цьогоріч ініціатива його проведення скерована на допомогу українським воїнам. Як повідомили організатори Фестивалю, зібрані кошти під час дійства використають для підтримки Української армії на Сході.

Концерт розпочався спільною молитвою «Царю небесний» і продовжився виступами відомих творчих колективів м. Дрогобича та Вертепу на ходулях храму блаженних священомучеників Северина, Віталія і Якима - єромонахів дрогобицьких.

Учасники Фестивалю: заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина», чоловічий квартет «Егрегор», Дрогобицький муніципальний камерний хор «Легенда», Народний ансамбль скрипалів «Чарівні мелодії», Муніципальний чоловічий камерний хор «Боян Дрогобицький», Вертеп церкви блаженних священомучеників Северина, Віталія і Якима - єромонахів дрогобицьких.

Організатор Фестивалю: Дрогобицький Народний дім ім. І. Франка.

Іванна Рижан

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: