ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

06.02.2015р. Б. / Івано-Франківська архиєпархія надала батальйону "Айдар" сучасну систему комп’ютерного забезпечення

Зважаючи на велику потребу українського війська,  відбулась передача чергової допомоги в зону АТО (читати про попередні допомоги військовим).  Дана матеріальна допомога була надана батальйону "Айдар". Цього разу бійці отримали сучасні системи комп’ютерного забезпечення, які занесені в планшетний персональний комп’ютер.

Всі придбані речі були вручені економічним відділом Архієпархіяльного управління. З благословенням Митрополита та Архієпископа Кир Володимира Війтишина, передачу здійснив о. Віталій Максимів - помічник економа  Архієпархії.

За допомогою даних систем військові зможуть краще орієнтуватися в даній  місцевосці, та вміти читати електронні карти. Таке обладнання передано в Новояворівський навчальний полігон. Дані технічні засоби будуть корисні та потрібні військовому підрозділу на Сході України для збереження цілісності нашої країни, повідомляє Андрій Павлів для прес-служби Архієпархії.

Немає коментарів: