ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 19 лютого 2015 р.

19.02.2015р. Б. / Пропозиція на Великий Піст: Мир в Україні через мир у родині

Мир в Україні через мир у родині
Душпастирство Родин Кам’янець-Подільської дієцезії запрошує приєднуватися до акції Мир в Україні через мир у родині, яка вже триває від свята Святого Сімейства.
 
Щораз більше родин та окремих осіб приєднуються до цієї акції. А у період Великого Посту особливо звертається увага на піст, милостиню та молитву. Саме цими засобами у рятуванні родини й України користуються учасники Акції: 

– щоденна молитва за мир у моїй родині і в Україні;
– конкретні вчинки, що служать миру у родині (пробачати, дякувати, перепрошувати, не сваритися);
– жертвування грошей на діло, яке буде служити миру в інших родинах та в Україні.
Мир в Україні через мир у родині
Ось що говорять учасники Акції: «Легко кинути гроші у скарбничку, але нелегко дбати про мир у нашій сім’ї. Однак, коли ми кожен день про це молимось, то бачимо, що Бог допомагає нам у тому, щоб жити у мирі і любові» «Скарбничка яка стоїть у нашому домі на видному місці пригадує нам батькам і дітям, а також тим, хто приходить до нас в гості, що ми маємо турбуватись про мир в нашій родині і в Україні»; «це свята правда, що якщо не буде миру у наших родинах, то його не буде в Україні, а ми самі бачимо скільки зла є сьогодні в наших сім’ях. Однак з Божою допомогою мир можливий».
 
Акція  далі триває і до неї можна приєднатися у будь-який час. Більше інформації про Акцію можна прочитати на сайті Мир в Україні через мир у родині

Нагадаємо, Акція Мир в Україні через мир у родині  розпочалася у свято Святого Сімейства, 28 грудня, та триватиме до 1 травня 2015 року. Урочисте завершення відбудеться під час Дієцезіяльного паломництва Родин до Летичівської Богородиці. Гаслом акції вибрали слова Матері Терези: «Що ви можете зробити для змінення миру в усьому світі? Ідіть додому і любіть свою сім’ю». 

 Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: