ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

18.10.2013р. Б. / Femen знову напали на Примаса Бельгії

André-Joseph Léonard
Примас Католицької Церкви Бельгії архиєпископ Андре-Жозефа Леонард знову зазнав нападу групи содомітів і напівоголених жінок з Femen. Ієрарх в черговий раз продемонстрував неабияке терпіння і витримку.
 
Під час європейської зустрічі молодих художників у колежі Сен-Мішель у Брюсселі представник гомосексуалістів кинув в архиєпископа шматком торта. 

Відеозапис, що відобразив цю «акцію протесту», показує: ієрарх взяв шматок випічки, якою у нього запустили, спробував на смак і задоволено посміхнувся, підтвердивши, що торт для нього вибрали смачний. 

Перед тим, як висловити своє ставлення до архиєпископа, гомо-активісти і представниці Femen (за звичкою, напівоголені), забралися на сцену, де робила доповідь президент Християнсько-демократичної партії Крістін Бутен і налетіли на неї, викрикуючи грубі образи.

Нагадаємо, це вже другий напад Femen на Примаса Бельгії. 23 квітня цього року напівоголені жінки з цього руху увірвались на лекцію архиєпископа Леонарда, яка відбувалась в приміщенні вільного університету Брюсселя, вдерлися на сцену, почали викрикувати антихристиянські гасла та облили архиєпископа водою. Під час нападу архиєпископ продовжував сидіти на своєму місці і молитись. Після цього інциденту архиєпископ Андре-Жозеф Леонар завоював симпатію громадської думки. Бельгійці достатньо однодушно засудили акцію феміністичних активісток. 


За матеріалами: gentside.com katolik.ru 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: