ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 10 жовтня 2013 р.

10.10.2013р. Б. / Суд у США: як атеїстам заробити грошей на християнах

Ісус навчає люд
Власті шкільного округу Джексон Сіті (штат Огайо) погодилися зняти зі стіни коридору однієї з державних шкіл зображення Ісуса і сплатити штраф у розмірі 95 тис. доларів. Підстава? Нараження учнів на «постійне страждання, серйозні та непоправні пошкодження і травми».
 
Це наслідок тиску з боку атеїстів з Американського союзу громадянських прав (ACLU), які пригрозили процесом у зв’язку з нібито-порушенням керівництвом школи принципів Конституції США, яка гарантує дотримання релігійної нейтральності у публічному просторі. 

Як представляють адвокати ACLU, наявність портрету Ісуса серед інших зображень великих людей, уміщених у «Коридорі слави», наражає учнів та гостей, які входять до будинку ліцею, на «постійне страждання» і завдає «непоправних травм». Перед лицем загрози судового процесу шкільна влада пішла на угоду, внаслідок якої зображення Ісуса має назавжди зникнути зі стіни ліцейської будівлі. 

Зображення Обличчя Христового висіло у ліцеї Джексон від 1947 року. Воно становило частину експозиції, що представляла учням видатних історичних діячів. Внаслідок висунення позову образ зі стіни знято у квітні цього року. Шкільна влада має сплатити ACLU 95 тис. доларів як відшкодування та повернення коштів юридичного обслуговування.
 
За матеріалами: deon.pl

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: