ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 11 жовтня 2013 р.

11.10.2013р. Б. / Проабортні діячі погрузли у педофілії

Дорослі й діти
Відома німецька проабортна організація «Pro Familia» займалася просуванням теми сексуальних контактів дорослих із дітьми.
 
Професор Франц Вальтер з Інституту досліджень демократії виявив чергові документи, з яких випливає, що «у 1980-ті роки організація “Pro Familia” висловлювалася за скасування параграфу 176 Карного кодексу, який накладає покарання за сексуальні контакти між дорослими та дітьми (…) і вона також була набагато глибше залучена у діяльність прихильників педофілії, ніж це припускалося раніше», — повідомляє «Die Welt». 

На сторінках часопису «Pro Familia» багато разів у 1980 і 1990 роки з’являлися тексти, які закликали скасувати карну відповідальність за сексуальні контакти з дітьми. Зокрема, закликалося до того, щоб «чітко відділяти сексуальне використання дитини від добровільних сексуальних контактів із дорослими людьми (…) оскільки як у випадках домагань маємо справу з кривдою, завданою дитині, так у контактах зі “справжніми педофілами” немає мови про якусь шкоду». Соціолог Рідігер Льойтманн уболівав над фактом, що дорослі й діти змушені приховувати свої сексуальні зв’язки. Виходили друком численні тексти, у яких сексуальний зв’язок із неповнолітніми було представлено як нормальний вид кохання. 

«Pro Familia» відкидає звинувачення у свій бік, стверджуючи, що «у текстах, друкованих у журналі, який видавала сімейна консультація, тільки викладалися позиції тодішніх дебатів у цариці сексології (…) провадилися наукові дискурси», — інформує «Der Spiegel». 

Члени організації «Pro Familia» багато років активно підтримують аборти і співпрацюють із ЛГБТ-середовищами. «Pro Familia» також організовує протести проти берлінських маршів за життя. 

Організація провадить 180 сімейних консультацій по всій Німеччині і фінансується, зокрема, з публічних коштів. «Pro Familia» міцно пов’язана з «лівацькою» партією Зелених, яка, своєю чергою, глибоко погрузла у педофільських скандалах.
 
За матеріалами: wiara.pl

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: