ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 1 жовтня 2013 р.

01.09.2013р. Б. / Жовтень — місяць святого Розарію


РозарійТрадиційно місяць жовтень присвячений молитві на розарію. У кожній парафії перед чи після Меси віряни разом зі священиком спільно моляться Розарій.
 
Одним з найбільш відомих чуд молитви на вервиці вважається чудо в Хіросімі. Після ядерного удару виявилось, що в місті вціліло 2 будинки (всі інші були повністю зруйновані), а в будинках залишилися живими люди. За їх словами, вночі перед трагедією їм явився Ангел і завів їх до сімей, які послухали заклик Богородиці молитися розарій. Експерти США визнали, що це явище має надприродний характер. 

Нинішню форму молитви «Радуйся, Маріє» затвердив Папа Пій V у 1566 році. А батьком Розарію вважається св. Домінік. У Середньовіччі Орден Проповідників популяризував розарієву молитву серед людей. 

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: