ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 9 жовтня 2013 р.

09.09.2013р. Б. / 20 000 мерів Франції відмовляються реєструвати гомосексуальні «шлюби»


m_NoHomosexuals1Французькі мери не хочуть брати участі у затвердженні т.зв. гомосексуальних «шлюбів», до чого їх зобов’язує діюче законодавство.
 
Днями до французької Конституційної Ради було внесено заяву, яку підписало 20 тисяч мерів і віце-мерів, котрі вимагають, щоб було визнано їх право на свободу совісті. В листопаді минулого року його їм обіцяв президент Олланд, котрий пізніше просунув у парламенті т.зв. одностатеві «подружжя», але обіцянки у справі свободи совісті не дотримав. 

Мери нагадують, що на закон про свободу совісті у Франції можуть покликатись багато професійних категорій, серед них лікарі, адвокати і навіть судді. «Те, що нам у цьому праві відмовляють — це просто абсурд», — скаржаться мери. «Нікого не можна критикувати за те, що він не хоче бути відповідальним за укладення зв’язку, якому надається право усиновляти дітей гомосексуальними парами», — йдеться у петиції. 

Нагадаємо, після ухваленого навесні закону про легалізацію гомосексуальних «шлюбів» і надання гомосексуальним парам права на усиновлення дітей, окремі мери під страхом в’язниці і великого штрафу відмовлялись реєструвати такі союзи. Зокрема у червні на мера села Арканг Жана-Мішеля Коло подали позов до суду пара содомітів. На що мер відповів, що вважає за краще бути повішеним, ніж реєструвати одностатевий «шлюб». А у серпні скандал виник у місті Боллен, мер якого Марі-Клод Бомпа відмовилася реєструвати «шлюб» лесбійок. Обом мерам загрожує до п'яти років ув'язнення і штраф 75 тис. євро. 

За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: