ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 27 березня 2013 р.

27.03.2013р. Б. / Вийти з рутинної віри у Страсний Тиждень закликав Папа у Твіттері


Твіттер Папи
 
Два записи розмістив Понтифік сьогодні у соціальній мережі Твіттер. У цих коротких, не більше ніж 140 символів, повідомленнях Святіший Отець розповів про те як тривати біля Ісуса та як переживати Великий Тиждень.
 
«Для того, щоб перебувати з Ісусом, потрібно вийти зі свого світу, зі змученого та рутинного життя віри», - написав Святіший Отець з акаунту @Pontifex близько години тому. А через 20 хвилин додав ще одне повідомлення: «Переживання Великого Тижня – це щораз більше входження в логіку Бога, в логіку любові і дарування себе». 

Нагадаємо, два дні тому Святіший Отець закликав не вірити нашіптуванням лукавого, який каже, що ми нічого не можемо зробити. 

Папа Франциск використовує акаунт @Pontifex, який був створений за понтифікату Бенедикта XVI. Святіший Отець уже написав 7 твітів. 

Зараз англомовний акаунт Папи у Твіттері нараховує 2195303 підписників. Крім англійської, Твіттер Папи дублюється ще 8 мовами: італійською, іспанською, німецькою, французькою, польською, португальською, арабською та латиною. 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: