ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 26 березня 2013 р.

26.03.2013р. Б. / Демонстрація проти одностатевих шлюбів у Парижі: медіа проігнорували, поліція застосувала сльозогінний газ



Сотні тисяч противників легалізації одностатевих «шлюбів» вийшли в неділю на вулиці Парижа, вимагаючи винести спірний законопроект на всенародний референдум. Кількість демонстрантів оцінюється від 300 000 до 1,4 млн. осіб.
 
Учасники акції висловили рішучий протест проти ухвалення закону, що передбачає «шлюб для всіх», а також усиновлення одностатевими парами дітей. Найближчим часом французький парламент повинен провести голосування з  цього законопроекту. 

Коментуючи величезне скупчення людей, колишній міністр Лоран Вок'є заявив: «Якщо сьогодні тут зібралося так багато народу, це свідчить про те, що люди роздратовані на уряд за його методи прийняття подібних рішень». 

Демонстрація пройшла на паризькому проспекті Великої армії, який є продовженням Єлисейських полів. На Єлисейські поля маніфестантів не допустила поліція, поливаючи учасників маршу сльозогінним газом. Сотні демонстрантів арештовано. 

Переважаюча частина світових ЗМІ просто проігнорувала цю подію. Деякі французькі телеканали у своїх новинах усе ж таки дуже коротенько згадали про ці протести, але поспішили суттєво занизити кількість учасників. 

Попередня демонстрація проти «шлюбу для всіх», що відбулася 13 січня і зібрала від 340 тисяч до 1 млн. чоловік. 

Нагадаємо, у лютому французькі парламентарії схвалили законопроект, і, починаючи з 4 квітня, його обговорюватимуть сенатори. Очікується, що доля нового закону буде вирішена до літніх канікул. 







За матеріалами: Католицький Оглядач / pch24.pl 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: