ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 23 березня 2013 р.

23.03.2013р. Б. / Священики проводять Твіттер-реколекції


Польські священики проводять Твіттер-реколекції
 
Польські священики створили профіль @duchowni у Твіттері, який налічує вже понад 700 підписників. Цими днями, з 18 по 24 березня, там проводять перші Твіттер-реколекції.
 
Мета 140-знакових реколекцій — це передусім бажання донести Христа до якнайбільшої кількості людей. Соцмережа - це свого роду «подвір'я язичників», на якому зустрічаються люди з різними поглядами на світ і на Бога. 

Назва реколекцій - така сама як композиція авторства польського композитора Кшиштофа Пендерецького — Сім Брам Єрусалима. Це означає сім «місць» зустрічі Бога з людиною і людини з Богом. 

Реколекції проводять близько 20 духовних осіб, що проживають у Польщі та за кордоном. 

Кожен день твіттерових реколекцій має свою тематику, від якої твіттуюче духовенство не повинно відступати. 

1. Сповідь
2. Страждання
3.Молитва
4.Спільнота
5.Секс
6.Тиша
7.Євхаристія

Духовенство протягом цілого дня розміщує твітти наступних тем: в понеділок - про сповідь, у вівторок - про страждання і т.д.

Нагадаємо, свій профіль у Твіттері має Папа Римський. Акаунт @Pontifex у Твіттері з’явився за понтифікату Бенедикта XVI. Нинішній Папа Франциск уже написав у ньому два повідомлення. Також серед кардиналів є активні користувачі Твіттера.

За матеріалами: NaszWłocławek.pl
 
Переклад: Юлія Вєлічко, СREDO 

КРЕДО 

Немає коментарів: