ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 26 березня 2013 р.

26.03.2013р. Б. / Старбакс підтримує гомосексуалістів


Starbucks«Акціонери, яким це не подобається, можуть продати свої акції», - сказав директор найбільшої у світі мережі кав’ярень.
 
Минулого року мережа Starbucks офіційно підтримала узаконення гомосексуальних подружніх зв’язків. Через рік після цієї події відбулися напружені збори акціонерів, під час яких дехто із них виразив своє невдоволення таким станом речей. 

- У першому повному кварталі після оголошення бойкоту наші продажі і наші прибутки, м’яко кажучи, трохи нас розчаровували, - зауважив один із акціонерів Том Стробхар. – Це наслідки спротиву споживачів, який розгорнули організації, що виступають на захист подружжя. 

Генеральний директор Starbucks Говард Шульц пояснив, що керівництво фірми не відмовляється від своєї підтримки гомосексуальних зв’язків. І запропонував акціонерам, яким не подобається такий стан речей, продати свої акції в Starbucks

Starbucks
 

За матеріалами: wt / naTemat.pl / Gość Niedzielny
 
Переклад: Ольга Литвин, СREDO 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: