ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 4 березня 2013 р.

04.03.2013р. Б. / Футболісти в сутанах: VII Чемпіонат Європи з футзалу



Спортсмени у сутанах«Caritas Christi urget nos» – під таким гаслом від 25 лютого до 1 березня у Словенії відбувся VII Чемпіонат Європи з футзалу серед священиків. Організатори приймали учасників із 13 держав у містах Це́льє та Залєц.
 
Як повідомов CREDO о. Андрій Пеканець, Україну представляли духовні особи зі Львівської, Києво-Житомирської та Харківсько-Запорізької дієцезій на чолі з капітаном о. др. Мареком Нєдзвецьким, настоятелем із Яворова. 

Першого дня відбувся відбірковий етап «спортсменів у сутанах» в чотирьох групах. Після матчів із Боснією і Герцеговиною, Румунією та Австрією збірна України посіла 6 місце в групі у кваліфікаціях до фіналу. У день фіналу в матчі зі збірною Італії наші «духовні спортсмени» поступилися результатом – 4:1, і посіли 12 місце в чемпіонаті. 

Безсумнівними переможцями стали поляки, які у фінальному матчі виграли у боснійців із результатом 4:0. Протягом турніру хороші результати показала команда отців зі Словаччини, які перемогли хорватів у боротьбі за третє місце. 

Словенські священики добре впоралися з організацією чемпіонату, і крім спортивного духу учасники змогли пізнати культуру та життя Церкви у Словенії. Колориту й радості на спільних зустрічах додавали вельми життєрадісні священики з Португалії. 

Футболісти в сутанах: VII Чемпіонат Європи з футзалу

Наступного року це спортивне свято планується організувати у Білорусі. «Хотілось би, аби наша збірна досягла кращих результатів. Сподіваємося на підмогу спортсменів-священиків з інших дієцезій України!», - діляться українські «спортсмени у сутанах». 

Джерело:     КРЕДО

Немає коментарів: