ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 29 квітня 2015 р.

29.04.2015р. Б. / Критику РПЦ запропонували прирівняти до русофобії

Всесвітній Російський Народний Собор, головою якого є патріарх Кирило, запропонував прирівняти критику на адресу Російської православної церкви до русофобії. Відповідний меморандум експертного центру ВРНС публікує «Інтерфакс».

«Дії дифамаційного характеру відносно Російської православної церкви повинні кваліфікуватися як одна з форм русофобії і культуроциду російського народу», - йдеться в повідомленні.

Як приклад подібних русофобських дій в доповіді наводиться панк-молебень групи Pussy Riot в Храмі Христа Спасителя.

У документі також підкреслюється, що русофобія випливає з «ідейної концепції колоніального мислення Заходу». В Росії, на думку авторів, русофобами «найчастіше стають люди, які зробили вибір на користь Західної цивілізації».

Всесвітній Російський Народний Собор був створений у 1993 році. Це громадська організація, що існує під заступництвом РПЦ; її основними цілями заявлено зміцнення російської державності та сприяння відродженню Росії і російського народу.

Немає коментарів: