ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 1 квітня 2015 р.

01.04.2015р. Б. / Вперше в історії УГКЦ народиться Центр волонтерства, який навчатиме молодь, як працювати (+VIDEO)

Про це розповів керівник Фундації духовного відродження, о.  Тарас Милян. Метою Фундації є вперше реалізувати ідею, яка стала б реальністю. «Народжується проект Центру волонтерства, який має розвиватися», - повідомив о. Тарас і висловив сподівання, що, можливо,  «вперше в історії УГКЦ дійсно народиться Центр, який не просто запрошує молодь щось робити, а надає і вчить їх, як працювати».

Священик поділився щодо проектів та планів структури. Він сказав, що «є проекти, які виховують молодь, маємо проекти виховання дітей, праці з родинами, є проект, який скерований на проблеми алкозалежності».

На переконання керівника Фундації, коли будуть якісні проекти, завжди знайдуться люди, котрі будуть готові підтримати ці проекти, і це, на думку о. Тараса,  дуже важливо зрозуміти. «Перше завдання – творити якісний продукт, а ті, хто схочуть купити цей продукт, чи його підтримати, – завжди будуть», - каже священик.

На запитання щодо потреб Фундації о. Тарас висловився коротко: «Потребою Фундації є мати чітке завдання, насамперед стратегічне бачення». Це бачення, за його словами, Фундація зараз розпрацьовує спільно з єпископами Львівської архиєпархії, спільно з Комісіями.

«Ми - церковна структура. Нашим "шефом", насамперед, є Бог. Це перший, на Кого ми працюємо. Бог добре бачить наші потреби. Я завжди кажу собі: «Бог ніколи не дасть тобі, Тарасе, відповідних ресурсів до тих пір, поки ти не зможеш їх правильно використати», - підсумував розмову директор Фундації.



Розмовляла Іванна Рижан

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: