ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

10.04.2015р. Б. / У Львівській архиєпархії проведуть тиждень католицького шкільництва «Сім’я – оселя Божої благодаті»

16-21 квітня У Львівській архиєпархії триватиме Тиждень католицького шкільництва. 

Учні шкіл християнського спрямування - школа Блаженного Климентія Шептицького, школа Святої Софії, авторська школа «Тривіта» матимуть особливу програму святкувань. Учні візьмуть участь у конкурсах на тематику родини за номінаціями: знавці Біблії, декламування, вокальний. Переможці представлять свої твори 16 травня на спільній прощі до відпустового місця Божої Матері у Зарваниці.

Зазначимо, що рішення про проведення тижня католицького шкільництва було ухвалено під час чергового засідання голів єпархіальних Комісій УГКЦ у справах освіти та виховання, яке відбулося 25 березня у Львові. Також в ході засідання було представлено кадрові зміни у Львівській архиєпархії УГКЦ: сестру студитку Георгію Припутницьку іменовано референтом Комісії у справах освіти та виховання Львівської архиєпархії.

Повідомила  с. Георгія Припутницька, референт у справах освіти і виховання

Немає коментарів: