ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 13 листопада 2014 р.

13.11.2014р. Б. / Суми: священика "У"ПЦ МП засудили за сепаратизм

Суми: священика УПЦ МП засудили за сепаратизмУ Сумах священнослужителя однієї із церков міста за сепаратизм засудили до 3 років умовного позбавлення волі.

Священик у соцмережі «ВКонтакте» створив персональну сторінку для консолідації навколо себе однодумців «для організації заходів по дестабілізації ситуації на території Сумської області, відділення від України території Сумщини».

Протягом травня - серпня він розносив «благу звістку» про сепаратизм і агітував за необхідність зі зброєю в руках виступати проти сил АТО.

Також "батюшка" в соцмережах активно збирав допомогу сепаратистам і вів листування зі своїми однодумцями, яких також агітував вступати в ряди воюючих за «Новоросію».

СБУ заявила, що отець замість служби Божої в соцмережі закидав заклики: «Хто знає, коли в Сумах збирається антимайдан?», «Суми - Новоросія!» І тому подібне. На суді священик покаявся у всіх сепаратистських гріхах і отримав три роки умовно.
 
Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: