ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 9 листопада 2014 р.

09.11.2014р. Б. / Міністр фінансів ФРН закликав не нарікати на те, скільки коштуватиме економічний порятунок України. Війна дорожча

Виступаючи під час заходу, організованого Конференцією католицьких єпископів Німеччини з нагоди 25-тої річниці падіння Берлінського муру, міністр фінансів ФРН передрік успіх українським борцям за демократію. Вольфґанґ Шойбле закликав не нарікати на те, скільки коштуватиме економічний порятунок України. "Війна дорожча", - зауважив він.

Міністр фінансів Німеччини Вольфґанґ Шойбле вважає відкриття кордону між Західним та Східним Берліном 9 листопада 1989 року "дивом", адже це відбулося "без жодної краплі крові та жодного пострілу", передає в суботу, 8 листопада, інформагенція KNA. "Якщо в політиці існують дива, то це було одне з них", - констатував Шойбле.

Уроки протестних рухів за свободу в Угорщині, Польщі та колишній НДР показують, наскільки необхідним може бути терпіння, вважає Шойбле. На його думку, нині це стосується й України. Якщо українські демократи не розчаруються, то їхній шлях за допомогою інших європейців теж матиме успіх, сказав політик. Він закликав не "скиглити про те, скільки це коштуватиме економічно". "Війна дорожча", - зауважив німецький міністр фінансів.

Немає коментарів: