ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 3 листопада 2014 р.

03.11.2014р. Б. / На дні Червоного моря знайдені рештки армії єгипетського фараона

Єгипетське міністерство у справах старожитностей повідомило на минулому тижні про важливу знахідку, зроблену командою підводних археологів на дні Суецької затоки Червоного моря.

Згідно з повідомленням з Каїру, на морському дні в півтора кілометрах від берега в районі міста Рас Раріб археологи знайшли рештки давньоєгипетської армії, що датуються XIV сторіччям до Р.Х., епохою фараона Ехнатона.

На ділянці в 200 квадратних метрів було виявлено близько 400 скелетів, сотні предметів зброї та амуніції, а також уламки бойових колісниць. За оцінками археологів, на ділянках, прилеглих до обстеженої території, повинні перебувати ще близько 5 тисяч предметів.

Міжнародні ЗМІ, зокрема World News Daily Report, повідомляючи про знахідку, винесли в заголовок твердження про те, що знайдена армія, яка намагалася зупинити вихід євреїв з Єгипту.

Професор Абед Ель Мухаммад Гадер з Каїрського університету не виключає, що зроблена його командою знахідка може бути підтвердженням біблійної історії.

Згідно з книгою Виходу, фараон довго відмовлявся відпускати євреїв з Мойсеєм, однак після "десяти кар" був змушений дати згоду. Коли євреї пішли, фараон передумав і послав армію, щоб повернути їх. Тоді Господь, щоб врятувати євреїв, розсунув води Червоного моря, а потім обрушив їх на єгипетську армію, яка гналася за євреями.

Слід зазначити, що археологи наткнулися на рештки армії фараона випадково, під час робіт з пошуку древніх судів і свідоцтв торгівлі між землями, що лежать на берегах Червоного моря.

Немає коментарів: