ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 8 листопада 2014 р.

08.11.2014р. Б. / Хрест на Сході України став символом сили духа українського народу, та запорукою перемоги (+фото)

Хрест на Сході України став символом сили духа українського народу, та запорукою перемоги
1-4 вересня 2014 бойовики та російські агресори обстріляли ракетними установками с. Побєда, Новоайдарівського р-н, Луганської обл.

Внаслідок обстрілу був знищений український військовий табір разом з технікою, але залишився неушкодженим Хрест Господній, який був освячений на День Незалежності України 24 серпня 2014 р. Б.

Священики-капелани, що освячували цей хрест, як рівно ж військові засвідчують, що під час цього обстрілу, ніхто з особового складу територіальної оборони і військового шпиталю не загинув, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт монахів Редемптористів.

Цей хрест став символом сили духа українського народу та запорукою нашої перемоги в боротьбі за правду Божу на нашій землі!

З нами Бог!   
Хрест на Сході України став символом сили духа українського народу, та запорукою перемогиХрест на Сході України став символом сили духа українського народу, та запорукою перемоги



Джерело: КІРІОС

Немає коментарів: