ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 1 листопада 2014 р.

01.11.2014р. Б. / Українців закликають активніше допомагати переселенцям та військовим

волонтери голосуванкя
Всеукраїнська Рада Церков закликала українців допомогти військовим, що воюють на російсько-українській війні, чи в так званій "зоні АТО", та вимушеним переселенцям зі сходу України.
 
Нині Україна переживає один з найважчих моментів історії і тому взаємопідтримка суспільства є потрібною, як ніколи, переконані представники українських конфесій. 

 «Надходить зима, коли вимушені переселенці зі Сходу України та Криму, люди, які залишаються в містах і селах, зруйнованих внаслідок бойових дій, українські воїни та добровольці потребуватимуть особливої допомоги та підтримки», — йдеться у Зверненні Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій. 

Гуманітарної допомоги, яку збирають і Церкви, і багато волонтерів, недостатньо на зимові холоди. Глави конфесій закликають українців ще більше долучитися до благодійництва. Також закликають державу «сприяти налагодженню більш тісної взаємодії між державними структурами та волонтерами у збиранні і розповсюдженні гуманітарної допомоги». 

 «Вітаючи і благословляючи милосердну, благодійну, волонтерську діяльність ми закликаємо всіх, а особливо – вірних, які належать до наших Церков і релігійних організацій, до посильної участі в ній. Українські військові, жителі Сходу України, вимушені переселенці потребують нашої уваги та підтримки», — пишеться у зверненні Всеукраїнської Ради Церков, оприлюдненому сьогодні.

Джерело:     КРЕДО 

Немає коментарів: