ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 19 червня 2014 р.

19.06.2014р. Б. / Діти сурогатних матерів про своє народження: це принизливо

Сурогатне материнство
Діти, які з’явилися на світ за допомогою сурогатних матерів наполягають на забороні цієї практики.
 
Група осіб, яка представляє дітей, котрі були зачаті і / або народжені за допомогою сурогатних батьків наполягають на обмеженні цієї практики. 

Джесіка Керн, яка належить до такої групи, пояснює чому вона не може відчути вдячність за обставини власного народження: «Коли єдиною причиною твоєї появи на світ є чек з солідною сумою, тоді це принизливо». 

Нагадаємо, сьогодні Україна належить до тих небагатьох країн, де сурогатне материнство дозволяють, натомість у Європі, зокрема, у Скандинавських країнах, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Португалії, Туреччині воно заборонене. 

«Сурогатне материнство має багато негативних наслідків: воно позбавляє людину права знати своїх генетичних батьків (якщо застосовують донорські гамети). У цьому процесі дитину сприймають, радше, як засіб для реалізації своїх батьківських прав, а не як дар. Сурогатне материнство спричиняє маніпуляції людським життям, оскільки дитина отримує генетичну спадковість від однієї жінки, а імунну систему та механізми захисту від сурогатної матері», — вважає о. д-р Ігор Бойко.
 
За матеріалами: Catholic Culture

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: